Onze expertise

Ratex Amsterdams grootste ongediertebestrijder bij zowel particulieren als zakelijke klanten.

meer dan alleen maar vervelend

Betekend Gezondheidsrisico’s

Met onze expertise is Ratex Amsterdams grootste ongediertebestrijder bij zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij zijn groot geworden door met elke klant samen te werken en voortdurend de meest effectieve oplossing te bieden. Laat onze proactieve benadering op het gebied van ongediertepreventie en plaagbestrijding u maximaal beschermen tegen:

Openingstijden

Maandag 09:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18-00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adresgegevens

Ratex Nederlandse Bestrijdingsonderneming [ Route ]
P. Hans Frankfurthersingel 202
1060 TP Amsterdam

020 610 10 40

Muizen
Muizen in huis is meer dan alleen maar vervelend: ze kunnen een ernstig gezondheidsrisico betekenen, in het bijzonder in keukens of speelruimten van kinderen. Een muis kan verder grote schade toebrengen aan uw huis en meubilair door aan hout en plastic te knagen. Met hun geknaag aan elektrische bekabeling kunnen muizen zelfs woningbranden veroorzaken.

Woont u in Amsterdam en heeft u te maken met muizenoverlast? Dan moet u deze muizen bestrijden om ervan af te komen. Wanneer u niets doet, kan er binnen de kortste keren een muizenplaag ontstaan. Veel mensen denken dat zij muizen zelf kunnen bestrijden. Zij plaatsen bijvoorbeeld een paar vallen en schoteltjes vergif. Hiermee verwachten mensen binnen de kortste keren verlost te zijn van de muizenoverlast. Dit werkt meestal niet. Om verlost te worden van het ongedierte moet professionele ongediertebestrijding worden toegepast. Zoekt u nog een bestrijdingsbedrijf voor muizenbestrijding in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ratten
Ratten vormen een aanzienlijk gezondheidsrisico voor mensen en huisdieren. Ziekten die door ratten worden overgebracht zijn onder meer salmonella, de ziekte van Weil, E. coli en TBC. Ratten dragen ook vlooien, mijten en teken bij zich en kunnen acute allergische reacties veroorzaken. Ratten die uw huis binnenkomen, zelfs als dat niet direct in een woongedeelte is, vormen een bijzonder ernstig probleem. Elk rattenprobleem in huis moet onmiddellijk worden aangepakt.

Kakkerlakken
Kakkerlakken in huis leveren een hoog risico op. Ze dragen tal van ernstige ziekten bij zich, waaronder salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Het risico is vooral hoog in huizen met kinderen, ouderen of zieken. Uitwerpselen van kakkerlakken kunnen verder eczeem en astma veroorzaken. Ook afgezien van de gezondheidsrisico’s zijn kakkerlakken bijzonder onsmakelijk om in huis te hebben. Niet alleen zien ze er eng uit, maar ze produceren ook een onaangename geur die blijft hangen aan het voedsel en de voorwerpen waarmee ze in contact komen.

Zilvervisjes
Zilvervisjes zijn een veelvoorkomend probleem in huizen. Ze worden vaak aangetroffen in koele omgevingen met een hoge luchtvochtigheid, zoals keukens en badkamers. Ook komen ze vaak in nieuwbouwwoningen voor, omdat de betonnen muren en het hout nog vochtig zijn. Ze staan ook wel bekend onder de naam suikergast. Zilvervisjes worden vaak aangezien voor de andere franjestaarten: ovenvisjes of papiervisjes. Ovenvisjes komen voor op goed verwarmde plaatsen, zoals keukens en bakkerijen. Papiervisjes komen algemeen voor in verwarmde gebouwen. Meubels die tijdelijk bij een verhuisbedrijf in opslag hebben gestaan zijn vaak besmet.

Houtwormen
Houtworm is een verzamelnaam voor een aantal torren en kevers die beschadigingen aan hout toebrengen, zoals de huisboktor (ook wel bekend als boktor) en de spinthoutkever. De term ‘houtworm’ wordt gebruikt voor de larve- of wormfase van het insect, waarin het gaten boort in hout en hout eet. Houtworm kan een ernstige bedreiging vormen voor het hout in huizen. Na verloop van tijd wordt het hout door de houtwormgaten zwakker en dat kan uiteindelijk leiden tot het instorten van het gebouw. Er zijn verschillende soorten houtworm, waaronder de houtkever en de bonte knaagkever. Raadpleeg onze ongediertegids over houtaantasters voor meer informatie over de diverse soorten houtworm.

Spinnen
Er zijn maar heel weinig spinnen die mensen bijten en er zijn maar twee groepen spinnen die als gevaarlijk worden beschouwd; de zwarte weduwe en de bruine kluizenaar. De meeste spinnenbeten hebben weinig tot geen effect op mensen en slechts een paar vereisen enige medische aandacht. Toch zijn er veel mensen met een diepgewortelde angst voor spinnen. Spinnen in huis kunnen bijzonder hinderlijk zijn. Ze houden zich graag op in warme, donkere, nauwe ruimten, zoals kieren in muren, hoeken en ventilatieopeningen en onder dakranden van huizen. Andere soorten blijven liever buiten en weven hun web in de schuur, in de tuin of bij de buitenverlichting. Spinnen zijn meestal hinderlijk vanwege de spinnenwebben die zij weven.

Bel nu naar RATEX