Ratex Nederlandse Bestrijdingsonderneming Amsterdam

Ratex is een bedrijf voor ongediertebestrijding met ruim 50 jaar ervaring. Dit houdt in dat U altijd te maken heeft met specialisten die vakkundig en bekwaam zijn. We kunnen dus wel zeggen dat we de nodige praktijkervaring hebben. Wij zijn een bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in het bestrijden en weren van muizen/ratten/kakkerlakken/houtworm.

Wij zijn dagelijks actief in groot Amsterdam e.o. wat betekent dat wij dezelfde dag nog U probleem kunnen oplossen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven/instellingen/verenigingen van eigenaren. Op contractbasis of eenmalig. Wij voeren geen bedrijfsreclame op bedrijfswagens waardoor discretie gewaarborgd is.

Het weren en voorkomen van dierplagen
Het bestrijden van ongedierte kan op vele manieren, maar onze manier is weren en bestrijden. Gaten, scheuren in vloeren en muren en andere bouwtechnische gebreken zijn vaak de oorzaak van een muizenplaag. Ratex zoekt met U naar mogelijke oplossingen. Onze jarenlange ervaring staat garant dat deze gebreken snel en deskundig worden opgelost. Soms zijn kleine aanpassingen al een grote verbetering.

Ratex heeft de ervaring en de middelen om Uw bouwtechnische gebreken te herstellen. Wij maken gebruik van weringspasta’s (knaagdiervrije kit), voegroosters, fijnmazig gaas etc. voor het dichten van gaten en kieren. Doordat de aandacht op het weren van ongedierte ligt zijn de resultaten niet van korte duur maar structueel.

Wij gebruiken bestrijdingsmiddelen die zeer effectief zijn die alleen door professionele bestrijders mogen worden gebruikt. Door regelmatig visuele inspecties worden eventuele besmettingen vroegtijdig opgemerkt en waar nodig onmiddellijk actie ondernomen. Dit alles wordt gerapporteerd in een Ratex logboek.

Vrijblijvend persoonlijk advies?

Bel: 020 610 10 40

Bel nu naar RATEX